Monday, April 18, 2011

thanks for the surprise dear! you're sooo sweet!

less than few hours from now is our 1st year anniversary!
frankly said,aku memang excited tahap gaban ok.
ye,aku memang sakai.haha.
sebab?aku tak pernah pun celeb any anniversary before.


yah,trust me babeh!
selama HAMPIR 21 tahun aku hidup ni,
i never celeb any relationship anniversary before.
tak sangka this year dapat!
ahahah



maybe sebab before ni aku tak pernah serius.
atau pihak sebelah sana yg tak pernah serius.
antara dua tu lah.aku pun dah tak ingat.
ekeke.bunyi macam berlambak je boipren kan?
shhh...diamdiam sudah..




owh,lupa plak nak story pasal surprise lah sgt tu.
theeheee....




hari ni balikbalik je dari class kerja aku adalah membutakan diri.
kalau mata dah lelap,aku memang tak ingat dunia.
harap maklum ye.ini rahsia terbesar aku.
so tolong-jangan-hebohkan boleh?
ha-ha




seperti biasa jugak,bila tidur tak ingat dunia,
aku mempunyai seorang tukang kejut tak berbayar.
iaitu en.akim.laki aku lah tu nak senang cerita kan.
tapi,tiap2 kali dia kejut aku supaya bgn tidur,
dalam sepuluh kali kejut,
cuma ada hari2 tertentu aje dia bernasib baik dpt mengejutkan aku.
kesian kan.




dan hari tersebut adalah hari ini.
ha-ha





kebetulan dia send msg suruh turun bawah sekejap.
aku dgn mamai2 malas lah nak turun.
dan aku anggap dia melawak je.
sebab dia dgn aku jarak nya bukan dua-tiga tapak.
tapi beribu-ribu lemon tapak ok.
dan,dia tak bg ura-ura lansung nak menjejakkan kaki ke hostel aku.




aku pun reply lah balik msg "lawak nye.ha-ha"
tapi dari gaya dia mcm serius aje.
aku pun turun lah bawah dgn muka toya.
yelah,tak mandi lagi ni brader.
takdo ghoman pompuan lansung sonang ceghito eayh.




keluar2 pintu hostel dia dah tercangak depan pintu gate.
aku kunon2 buat muka tak terperanjat la kan.
tapi dlm hati, "kussss semangat."
untung takde heart attack kau!
tibatiba dia hulur nasi bungkus.my pebret!
nasi goreng kampung.hehe
aku org kampung aje.so pebret aku nasi goreng kampung.ha-ha




lepas menghilangkan ke-nervous-an tu,
aku mintak izin nak naik atas mandi.
sebab dah malu dgn bau sendiri.
ahaha




tapi dia ajak g kat kereta sekejap.
owh man...buat lawak lagi.
aku dah lah tak mandi lg,dgn pakai baju tidur pulak tu.
memang tak arr aku nak keluar dari situ.



ok fine,dia suruh aku pusing belakang.
apehal pulak dah ni..
nak main pukul berapa datuk harimau ke hape.
aku malas nak panjang cerita aku masuk dalam jap.
sebab g letak nasi kat dalam.
kang dibuatnya dia buat aku terkujat lagi,
mau tak tercampak nasi tu ke longkang.




dah letak nasi tu,aku pun keluar lah balik.
tadaa!!!!
ade seekor SUGAR GLIDER idaman aku dah terpacak kat depan hostel aku!
(dalam sangkar lah ye)
aku pun lupa dah yg aku belum mandi,
terus menjerit kat situ!!
lagi sekali aku macam sakai.ha-ha



serius tak sangka gila at last aku dapat jugak menatang tu!!
yeay!!siap lompat2 buat aksi pompom girl lagi!
ahaha



thanks sayang!!! i'm lovin' it!!!
kerana dirimu begitu berharga!
theeheehee....



honestly aku suka gila tak tercakap ok.
sbb dah lama sgt nak menatang tu!!
and aku dapat on my special day!



once again,i wanna wish thank you so much to:
MUHAMMAD SYAH AKHIMULLAH OTHMAN
for the surprise!!



happy 1st anniversary sweetheart!
on 19th APRIL 2011


and
and
and 




♥♥♥ YOUUU DEAR!^_^

5 comments:

lea said...

hehehe...sweetnya

hepi annervsary :)

Cik Putri said...

thanks dear...:)

aiman rashidd said...

cik putri , happy tuesday :)

զιɛℓαʓмαи said...

happy anniversary :)
sama birthday my syg juga :)
hahah. neway mmg sweet! :)

kHuza sweeT honEy said...

nnt upload pic tau !!