Sunday, April 17, 2011

sudah2! aku dah tak nak msg kau!

lelaki ni kan,
dah lah tu..
aku cakap jgn msg aku lg kan?
kau tak paham bahasa ke?
benda simple je tu.
JGN-MSG-AKU!
faham??






dah habis paper nt baru msg ye syg.
i'll be waiting you.
i miss you too dear.
but i know,your future is more important.
i know you can do it.




aku nak kau dapat dean list kali ni!
last exam sipi2 je nak dpt kan?
kali ni mesti dapat tahu??!!
kalau tak,aku jadi naga nanti!
kau tau kan kalau aku dah jadi naga teruk mana?
so,chaiyok2 ok syg!



habis paper nt jgn tak msg aku lansung pulak!
aku jadik mak naga pulak nt.
don't you ever dare to think about it.



good luck for your final exam dear!
i'm waiting for your flying colours result!






(gencatan sms sedang berlansung,harap maklum)