Thursday, August 16, 2012

Babi Comel


Hari tu dah tunjuk si Sugar Glider.
Bak kata anak buah si Encik Awak,Sugar Gelige.
Keh keh..


INI EYO SI SUGAR GLIDER

Kali ni nak tunjuk khinzir-khinzir comel adik aku punya pulak.
Ekceli nama dia Guinea Pig. Pig tu khinzir lah kan.
Dalam kata nama lain. Marmut. Tak pun tikus belanda.
Apa yang aku suka dengan menatang ni, bunyi dia.
Kuik...kuik...kuik... Betul. Try ah cari kat youtube.
Ini lah rupa si khinzir-khinzir tersebut..

INI AMINAH

INI KARIM

KARIM AMINAH SUAMI ISTERI

KARIM AMINAH SUKA BUAT MUKA CUTE

SUKA BUAT BUNYI KUIK KUIK

KARIM HENSEM

AMINAH COMEL

13 comments:

jihah jimur said...

kiut nyer sugar glider tuh^^ Karim n Aminah sweet couple~

shizansyafik said...

nama klasik... tapi kalau saya, geli nak pegang...

umishahirah. said...

aaaa comelnyee. nak satuu!!

cik Bunge said...

Dah macam name jiran aq pulak. hahaha
pakcik karim ngan makcik aminah. XD

yusuflaili(Goku) said...

kenapa panggil babi pulak!..kan tikus tu tak fahamlah aku.

fadh leyanie said...

aminah dan si karim sama padan :P

Akhelaken said...

comelnye lahai menatang ni,nama pun comel..ni bukan hero film G-Force tu ke?

King Ayam said...

Dua bijik tu pig wak ek? Comel wooooo

wunny said...

haha comel nye la nama tu..old school sgt nama tu. :D btw, sume2 comey ! ^^

siti naqiah said...

kite suke, kite suke !! nak satu!!

just call me "nero" said...

wahh...mangse seterusnye nie..ahhah..nak2..:D

Plug Mapuh said...

nenek dye xd ek??haha

cik neto said...

wahhh.. ada bela GP jugak ! peminat tegar GP disini :) hopefully beranak byk2.. hehe