Monday, September 5, 2011

Lepas fitnah terus delete

sebelum tu,aku nak buat pengumumam yg akan buat korang kata 

"ADA AKU KESAH?"

kesah tak kesah,aku mesti umumkan.
utk elakkan lebih banyak fitnah!
aku dan encik awak still in a relationship!
diulangi,STILL IN A RELATIONSHIP!

fitnah bodoh tu belum cukup kuat nak putuskan kitorang.
alhamdulillah.
even my heart got a scratch inside there.
but i know my encik awak will fix it no matter what.

tapi,kenapa si peng-fitnah tu delete aku dr FB dia?
lagi2 lepas aku update status yg aku n encik awak still together?
n aku dpt tau dia n BF dia tu dah break!

ye,she has a BF.
tp kenapa dia nak hancurkan relationship kitorang?
encik awak aku tu masa silam kau je.
sekarang kau dah ada hidup kau,
aku n encik awak pun dah ada hidup kitorang sendiri.
kenapa kau still post lagu2 yg bg aku ade deep meaning kat FB encik awak,
tag pic,n watsoeva lg?

aku tak pernah kacau kau dgn bf kau.
so,kalau kau taknak aku buat mcm tu,
pls respect our relationship!

jgn jadi murah sgt.
kau perempuan,aku perempuan,
kau tau mcm mana aku rasa bila kau buat mcm tu.

kalau BF kau panas baran,selalu marah kau,kau terima je lah.
kau yg pilih mcm tu.
aku tau encik awak aku jauh lagi baik dr BF kau.
tp kau takde hak nak kacau bilaukan life kitorang.
dan try ambik encik awak aku dari aku.

aku tak pernah bermusuh dgn kau.
aku tak pernah terfikir lansung nak bermusuh
sebab aku anggap kau mcm adik aku.
even dari dulu lg,sejak kau muncul,
kau tunjukkan sgt yg kau still berharap dgn encik awak aku.
nasib baik iman aku still kukuh!

dear Husband,
no matter what happen,please,please,please protect our relationship,i know im not strong enough to face any problem alone.i need ur support,i need you to go through this life.last but not least,if you read this,i want you to know that
♥ YOU EVERY SINGLE SECOND I BREATH!

2 comments:

SWEETSYAZA said...

sabar ye dikkk :)

Anep Radzi said...

hidup ni penuh dgn dugaan...
i hve same poblem with u, tpi dah slesai...
so i hope u sbar lar eh