Sunday, December 12, 2010

plastik memang cun habis!

actually gua tak minat sgt korean singers nie.tak kira group laki ke pompuan.kalau pelakon tu boleh terima lagi laa sebab cerita dia mmg wowmeletupgempakgilacun lah kan.dah kalau tak minat,kenal apetah lagi.just gua tau laa sikit2 pasal group2 penyanyi from korea nie.sebab adik gua minat gila dgn diorang.dengar suara je dah boleh sebut dari A-Z pasal penyanyi tu.uh,tak dapat gua nak macam tu sekali der.korang kenal kumpulan SNSD yg comel lote tu??gua tau pun dari adik gua laa..adik gua cakap diorang nie semua mmg superb plastik.almost semua ahli group diorang tu dah buat pembedahan plastik!huh,plastik rupanya kau nyah.and,adik gua cakap lg,yg paling tak cun tu dia tak pernah buat surgery nie semua.at least dia bukan plastik yg kena panas sikit dah cair kan.alah,ape de hal..cair,buat lah lain.kat bawah nie adelah sikit pic2 diorang yg gua kidnap.lepas bedah cun habis kan.ade yg terikut kang neh.jgn terkejut kalau Cik Putri dah bertukar menjadi Miss Universe nanti.(berangan memang syok).

1. Hyo Yeon
Before

After


2.Jessica
 Before
After


3.Seo Hyun
 Before


4.Soo Young

Before

After


5.Tae Yeon

Before & After

6. Tiffany


 Before

After


7.Yuri


 Before


After

Carutan ringkas : Pic nie belum merangkumi kesemua ahli.yg lain cari sendiri k.gua pun bukan kenal sangat.

3 comments:

ARieF said...

gadis korea = plastik
gadis melayu = ori?

Cik Putri said...

agak2??haaa...............
try laa wat research.hee~

Puteri Iqa Izyan said...

no wonder ah dieorg mmg comel kan. huhu