Friday, November 5, 2010

saye cun kan!tak caye cuba tgk.

tadaaa....!!kat bawah nie adelah anak harimau.heh,tipu jee..nie la anak kucing hutan kalau korang,korang dan korang nak tau.taknak tau sudah!its not mine.tp jiran gua punya.my daddy nak beli pun dia tak bg.syg kott!!baru umur sebulan i guess.serious comel gila...badan dia penuh dgn corak2 klasik,unik,eksotik,dan bermacam"ik" lagi laa..nah...gua dapat bermanja2 dgn dia,so,jgn jeles!meow2~~ (eh jap,suara dia tak comel.mcm bunyi harimau.betul tak tipu!!)














12 comments:

Aunty P Baek :) said...

chomeyy giler bole x ???

Cik Putri said...

ape yg boley eayh aunty?hek

mira said...

dlu mak i ade bela kucg hutan gk.

same la mcm ni.

but at the end kene buang kat hutan cz dat cat makan anak aym lah~

ni makan ape?piskis?hehe

Cik Putri said...

mkn daging mentah...nie beby lagi..lebih kurang umo sebulan mcm tu..

nurul iman said...

arghhh!!! comelnyeeeerrr!!!
mcm bkn kucing pun ade gak tp lbh pd harimau :)

Lizzie Yasmin said...

omg.. mcm harimau bintang lar... aku yang tak suka kucing pun boleh jatuh cinta nie...

Cik Putri said...

dia cute.tp suara tak comel lansung!hahah

lea said...

comel gile kucing neh!

Cik Putri said...

comel2...tp suara tak lansung.wuu

jenny said...

cute nyeee. sumpah cute!!! :))

Cik Putri said...

tuu laa..ade mcm cik putri tak?ngeh2~

Juz Call Me Sharz said...

record la suara die mcm mane...nak dgr gak.. =)