Tuesday, November 30, 2010

romantiknya husband dia...

29-11-2010 (birthday gua.ngee).start praktikal kat hosp ipoh.taknak tinggi pulak hosp tu kan.1st day lg dah kena posting kat tingkat 8! mcm haram je tunggu2 lift asyik penuh.last2 mendaki tangga jugak la jawabnye.kalau tak kurus jugak,gua saman lu hospital!hari nie 2nd day.pun mcm tu jugak.menggeletar lutut gua bai.grrr~ balik2 terus nampak katil.heaven~

hari nie not so bad.thanks Tuhan i can handle my day.penat tak payah nak cakap laa..tp hati mcm terubat sikit tgk sorang pakcik yg jaga wife dia.romantiknya..penyayang habis.even dah berumur,dia tak segan nak panggil wife dia SAYANG.dia tak segan nak mandikan wife dia.dia tak segan nak kiss dahi wife dia.aduii aii..kalau gua dapat laki mcm tu,serius gua zip mulut tak ckp apa dah!yg paling gua terharu tgk,pakcik tu boleh menangis just because of wife dia tak larat nak bangun.wuuu~pakcik,jom laa kawen dgn gua.

sometimes,urm always kot..lelaki nie romantik masa muda remaja je..dah naik sikit umur nak dengar word sayang pun punya seksa.kesian laa kat org perempuan woii..mengharap tuu..korang2 lelaki,bawak2 laa romantik hingga ke akhir hayat mcm pakcik tuu ye.sekian~

4 comments:

rossoneri said...

huuuu sweetnyaaaaa

Cik Putri said...

tawu takpe..terharu..:')

FatinSyahirah said...

sedih plak..
beruntungnya makcik tu...

Cik Putri said...

mmg..tak sanggup nak tgk..kesian..