Wednesday, June 18, 2014

Contact Lens Murah 2014

Assalamualaikum. Hari ni nak promote contact lens. Semua harga adalah sama dan boleh campur-campur. Kecuali yang dah dinyatakan harga pada gambar. Semua contact lens adalah 0 DEGREE SAHAJA. Kalau berminat boleh whatsapp or wechat. TQ!! :)




















10 comments:

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

wan rokiah said...

salam kenal juga,
www.wanrokiah.blogspot.com

shahierah yasim said...

Mcm mn nk order yea lense kt ats tu..

saba samsul said...

buble brown tu.ada lg x.power?

fatim said...

Perkongsian yang sangat bermanfaat. tq

<a href="http://beautyfatimah.com/2015/03/03/kelebihan-mendaftar-menjadi-ahli-shaklee-bersama-upline-yang-betul/>Bisnes Online Tanpa Modal </a>

Ain Nbs said...

Mne no???

bungacinta said...

Perkongsian yg sgt bermakne..jom sngah ke blog bunga ..inspirasibungacinta80.blogspot.my

febby cha said...

Boleh follow ig ; chacha__hk saya ada jual iphone refurbished orginal. Promote yer

faiiza mohamad said...

Best nyer blog nieh... thanks sharing... baru nak belajar buat online

faiizamohamad said...

Thanks sharing.. best baca.. inspiring sgt..

follow : http://faiizamohamad.blogspot.my/