Friday, May 16, 2014

Wishlist Si Anak Tekak

Assalamualaikum. Pagi-pagi ni mood menaip datang sebab cek nuffnang tiba-tiba dapat dua ketul BE. Zaman skarang orang dah tak panggil BE dah kan. Ah, peduli apa. Buka blog setahun sekali itu pasal lah ketinggalan zaman. Heh.


Sekarang ni jin makan tengah bertandang dalam badan aku. Tak tahu bila dia nak berambus. Setiap 5 minit nak mengunyah. Ada je benda yang teringin dek tekak. Dah lah tak lama lagi majlis. Jangan terkoyak baju masa duduk bersimpuh sudah. Huwarghh... :(


Tapi aku hidup untuk makan. Agi idup agi makan kata ku. So bakal tunang ku, sila stalk blog ni cepat-cepat dan tunaikan wishlist anak tekakku ini ok. Ini kira pre mengidam lah ni. *Kau ingat prewedding je ada?? Aku bagi tempoh percubaan untuk jadi bakal daddy mithali. Ngam? 

*Meatball ikea
*Sushi king
*Seoul garden (nak makan sampai stock diorang habis dan trauma tengok muka kita)
*Seafood bakar
*Kepsi (dah lama nya tak makan...:o)
*Mi sup viva mall

 Ok dah. Setakat ni itu dulu. Nanti ada lagi akan diusul kemudian.


Kenangan yang dah masuk loji.

4 comments:

CintaZulaikha said...

aigooo, kuat mamam nih, hehhhe. xpe dik, yg penting jgn spi jatuh sakit suda...hehehe

perghh, nampak sgt setahun sekali singgah sini, dah kayak lebaran udahh..

Aisyah Az said...

huwaa... meatball ikea!!! craving T_T

Izzati Amira said...

huwaaa... tak penah rasa lagi meatball ikea ni.. jauh la... xtau la bila berpeluang.. hehe

miminadam said...

HAHA, baik makan benda yg murah2 jee kan. tapi perut punya pasal.. apa pun tak kisah