Wednesday, April 10, 2013

Pergi mampos! Bukan kau, tapi aku!

Ok fine! Dah pandai nak main ayat "paling pantang" skang! Dah 3tahun lah s**l! Buta hati lagi ke nak paham aku?! Pernah ke aku bagitau satu benda tu direct kat kau?! Kalau kau ingat lagi, benda pertama yg aku tak ckp depan2 kau yg aku harap kau paham tapi kau tak pernah paham! Aku nak sangat jumpa kau. Nak balik seremban sekali dgn kau *masa tu aku praktikal lg kalau kau still ingat lah. Aku cakap tak kisah tp berharap yg kau paham! Tapi tak! Itu cerita 3tahun lepas. Aku boleh terima lagi.

Tapi lepas 3tahun?! Kau yang tak pernah paham aku tiba2 kau nak main ayat pantang pulak?! Apa ce**ka?!  Sampai satu2 kan? Kau buta jugak yg aku dah cuba berubah utk kau. Aku dah cuba jadi sesabar yg boleh even aku selalu marah tapi aku dah cuba cool down secepat mungkin! Tak macam dulu,marah hari ni bulan depan belum tentu sejuk! Bila aku cuba berubah,kau pun nak berubah jugak? Aku sedih kau hilangkan rantai tu. Nah, sekarang aku bagitau sedirect yg boleh! Baru kau paham?!

Kalau dah macam ni apa je jalan yg ada? Buat lah haluan masing2! Senang kan?!

2 comments:

Lady said...

erkkkk.. speechless.. cool22

Normi Nieza said...

tak elok gaduh2 nie..:)