Tuesday, August 28, 2012

PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

Bismillahirahmarnirrahim..
Well..this is my very first time joining a contest in social network.
Aku join pun sebab senang gila untuk join.
Mana tau ada nasib kan..
Korang-korang meh laa memeriahkan lagi contest ni.


Contest ni sampai 31st August 2012.
Pemenang akan diumumkan 1st September 2012.
Hadiah dia pun best! ^^


1)DUA HELAI DRESS ANGGUN PILIHAN (2 Blogger bertuah!)
 2) 2 unit x wallet/purse (2 blogger bertuah!)
3) Baucer RM10 x 5 unit  (222 blogger bertuah!)
layak untuk sebarang belian di BLOGSHOP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

Nak dress tu boleh tak kak?? Boleh laa..theeehee... :p



Just click KAT SINI or banner kat bawah ni untuk ke blog owner contest ok! ^^

Dan..dan..dan rasa macam nak tag untuk bagi support this contest.
Dedeq
Hera
Ieyla
Zarra
Lisa




Amin~



5 comments:

Rina Ellisa said...

Hi :)

sy dtg dri segmen yg sama :)

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Hai! Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

MISS Z BERCELOTEH said...

Good luck!!
miss z pun join juga :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/pencarian-222-blogger-bertuah-oleh.html

norzibeautilicioushouse said...

Assalamualaikm cik putri.. salam perkenalan dari kak Norzi. Terima kasih diatas pennyertaan... senarainama pemenang akan disenarai malam ini setelah selesai melawat tapak keseluruhan peserta. terima kasih dan salam sayang. :)

norzibeautilicioushouse said...

Assalamualaikm cik putri.. salam perkenalan dari kak Norzi. Terima kasih diatas pennyertaan... senarainama pemenang akan disenarai malam ini setelah selesai melawat tapak keseluruhan peserta. terima kasih dan salam sayang. :)