Friday, June 1, 2012

OH! TERASANYA TERKENA SETEPEK




Hnnnff...hnnfff...kenapa ada perempuan yang sama perangai dengan aku ni? Terasanya, terasanya! Kat sini bukan nak cakap bahawa aku terasa dengan bahasa rempit gadis rempit di atas. Cuma agak terasa dengan kenyataan beliau dan cara beliau meluahkan perasaan. Err agak sama la dengan aku. Just aku maybe lebih hardcore. Sebab aku tak ungkit keburukan si hero, tapi aku akan ungkit segala keburukan aku kononnya boleh membangkitkan rasa benci si hero kat aku. 


Aku jenis yang cepat give up. Tak suka face problem lamalama. Senang cerita aku lari je dari problem. Contohnya bila ada problem dengan si hero, aku straight putuskan yang kitorang patut break off je. Eh, sekali aku cakap, aku betul2 maksudkan. Bukan nak break manjamanja gedik macam tu. Kalau pihak sana diam ala-ala mintak dipujuk, memang tak la weh. Once break consider finish. *Ayat hape ke jadahnya ini?? Abaikan. Aku tak suka kena force atau diterjah tibatiba. Aku cepat panas hati sepanas cerek yang baru lepas bunyi wisel tu.


Mungkin aku bernasib baik kot, adalah sorang hero ni kan, dia boleh sabar je dengan kerenah aku. Sabar punya sabar, 2 tahun jugak lah umur perkapelan ini. pppffttt~ Umur what? eiiiww... Aku tak pandai memujuk. Percaya ke tak terpulang,sepanjang 2 tahun ni memang aku tak pernah jadi heroin yang memujuk heronya. Aku almost tak reti nak sebut perkataan SORRY pun. Kejam? So what? Disebabkan perangai ini lah membuat kan herohero sebelum ini tarik diri dari filem aku. Nak blah? Blah je lah. Sedih tak payah cakap lah. Aku manusia normal jugak brader.Tapi air muka dan maruah lebih penting okay! Yes this is me. Macam bagus? Oh, memang. Tak perlu mention. ^__^

4 comments:

intan said...

i like ur style...:)

Cik Putri said...

jangan diikut2 takut merana badan. kalau ikut,hati kena kental. :p

TanpaNamaDer said...

sapo yg janji mcm2 tu :)

unGu said...

jom ke jinjang pelamin!