Friday, June 1, 2012

MIKA TUTU DAN COKELAT

Hari ni bangun pagi2 lagi sambil buat muka eksaited sebab nak mula bisnes. Bisnes ape? Later punya entry lah. Call management kiosk,today just letak barang and setup tempat. Ok foiiinee... Then pergi hantar si Mika Tutu ke klinik. Sebab dia banyak tutu! Means kutu. Ergh,dapat Mika nie from tuan lama dia memang full with kutu. That's why lekatlah nama Mika Tutu. Kesian Mika Tutu kena inject for the 2nd time sebab 1st injection tak terlalu mujarab. Itu pun after mandikan dia then membasmi tutu dengan sendirinya baru lah berhasil sikit.

MIKA TUTU

Lepas settle hal Mika Tutu,pergi giant beli barang untuk buat spageti. Masakmasak,makan then keluar pergi petshop beli pasir toilet n kibbles si Mika Tutu pulak. Tak lupa jugak makanan untuk budak empat ketul Eyo,Apple,Boboy n Gigirl. Kali ni try bagi Mika Tutu Blackwood,sebab Royal Canin dah habis licin. -,-


STUFFS ANAKANAK TERSAYANG

EYO'S EMPIRE. ONE HAPPY FAMILY!

Last but not least baru perasan dapat cokelat selambak. Tu pun lepas adik tegur "ehem taknak share cokelat ke?". Buat muka blur,straight buka fridge and discover plastik yang dimaksudkan. Oh,dapat from Mika Tutu's daddy. Thanks. :)


MY PASSION T_T


3 comments:

SITUS ISLAM OMA SUPARTANA said...

Follow my blog situs islam

Yana Libra said...

blackwoods tu~~

mahal kan??

Cik Putri said...

yana : boleh lah tahan..tapi royal canin lagi tercekik mahal dia. -,-