Thursday, May 5, 2011

3 si comel mati lemas.sayu hati bila terkenangkan pernah peluk cium arwah.

*
*
*
*
tak sangka dapat call dari mama rupa2 nya nak menyampaikan berita sedih.
malam tu terus tengok berita.sah,memang diorang.
sayu nya hati aku.sebab pernah peluk cium dua org daripada tiga arwah.
yg no3 tak sempat sebab takde chance nak jumpa.
sekarang memang tak dapat jumpa lansung dah.:'(
tiap kali terjumpa ibu or ayah arwah,mesti tanya khabar arwah.

"abg mat,alisa dah besar mana sekarang?azira?kina?"

"kak lela,nanti org nak dtg rumah tengok budak2 tu ye."

tapi sekarang tak sangka diorang dah pergi.
dengan cara yang macam tu.

aku tau tu semua ketentuan Tuhan.
tapi aku tak dapat menahan air mata bila tengok gambar arwah.

hati jadi sebak.aku doa kan kak lela n abg mat tabah.
aku tau diorang semua straight ke syurga.
amin~


arwah syaza azera.aku yg dia dukung dia time nie :'(

arwah syaza sakinah,syaza alisa,syaza azera

7 comments:

NURUL NAJWA said...

semoga mereka ditempatkan,dtempat org2 yg beriman... aminn.. alfatihah~

dyanina said...

baru baca pasal 3 arwah comel ni pg td dlm metro..
hmmm. sgt sedih :'(
Syurga tempat mereka . al-fatihah -

lavenderlover said...

al-fatihah

mynameismy said...

mereka ni anak2 buah kamu ke?

Nau'zubillah...

sy ade buat entry ni minggu lepas...

memang sedih sgt dpt tahu berita nih...

smpai skrg belum jmpe si bongsu??

kesiannye...T_T

Ija AppLe :) said...

sdeh sgt2 bile bace sal adik2 nie..
kecik lagi..hmmmm
~Al-Fatihah~

SYIMA said...

al-fatihah
comel gila bdk2 tuh

cik faez said...

arwah2 tu family awak ke ? takziah ye .. beberapa hr yg lepas sy ader bce kisah dorg kt metro .. sedih jgk . terharu sekali ..