Wednesday, April 6, 2011

mengerikan.lelaki mati lemas,ikan satu per satu keluar dari badan.




rasa nak muntah tengok video ni..-__-"
lokasi dan sebab tak dapat dikesan.

23 comments:

Mustaffa Khairul Azzam said...

erk..yucks...serius geli-geleman aku tngok video nie..eeee..

Cik Putri said...

tau takpe!

PReDicToR said...

huh seram je

Miziey said...

pergh! ikan tu ada parti ke ape lam badan laki tuh..

Cik Putri said...

geli kan2...eiiiwww.........

aiman rashidd said...

huisshhhhh sian nya kat dia ;/

btw thanks putri :)

done follow you :) teruskan menulis :)

Cik Putri said...

thanks!:)

dyana nana said...

eww...~ mcm ne la ikan tu leyh kua dalam badan dye tu.. errr~

Cik Putri said...

tak tau laa..kuasa Tuhan kan..

LindaRahim said...

mesti ikan da mkn mcm2 lam badan dia...duhai...

farah wahedda said...

eiii ikan tu mesti kenyang seminggu huhuhu

Syed Hilmi Syed Yahya said...

pelik kejadian nie,,,mesti ade sebb....

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

peh..lepas tu..ikan yang terkeluar tu buat goreng...pastu makan..heheheh saje je sambung muntah korang..hehehe

Izlan HoiHoi said...

omeigod omeigod~

hidayah bukhari said...

huhu... Ngeri giler... kyg kot ikan tu dop dlm bdn die..

hidayah bukhari said...

huhu... Ngeri giler... kyg kot ikan tu dop dlm bdn die..

Mira Yusoff said...

Dah pernah tengok Video ni .
Sumpah geli .

ryina ikhwan said...

geli gila..

Cik Yana said...

Tak sanggup nak play video ni. Huhuhu~

Lots of LOve,
Cik Yana

areteacar said...

eeewwww!!

cacing said...

euuuewwww.... cacing tgk menatang video ni time makan lagi best... rasa nak terkeluar semua balik... hahahha

nabihancakap said...

takutnya tgk.. sntiasa berdoa, agar mati dalam keadaan beriman dan baik.

Cik Putri said...

aminnn...