Wednesday, September 22, 2010

KAUyangAKUkenal

KAUyangAKUkenal buat aku tiba2 rasa nak post entry di blog yg dah berkurun aku tinggalkan.congrates.semalam bersms dgn sorang kawan yg pernah aku anggap antara yang manis walaupun dia lelaki.lagi2 dia pernah berteman-tapi-mesra dgn si chantek manis yg pernah aku jumpa dulu.even jumpa utk sekejap,tapi aku berani cakap,dia mmg cantik dan adorable.and korang sgt manis berdua.aku tau si kawan pun syg si chantek manis nie(:.cerita si kawan tentang KAUyangAKUkenal buat aku tersentak dan jantung mcm berhenti utk sekejap.aku tak sangka,tapi aku percaya.KAUyangAKUkenal someone yg caring,baik,sweet,dan pernah tarik aku mcm magnet utk suka kan kau.aku kira kau antara yg terbaik pernah singgah.(sory encik awk,kalau terbaca,anggap nie cerita lama ok dear).si kawan cakap kau dgn si chantek manis sekarang sedang "berdua".aku tumpang hepy utk kau.dan aku sgtSGTsgt sedih utk si kawan.dia tak kurang apa pun daripada kau.dari sms dia,dia cakap kau dah "rampas" si chantek manis dari dia.mungkin kau dah guna kuasa veto kau yg terhebat utk meng-ayat si chantek manis.aku tau apa yg dia rasa kat kau.sebab mulut kau manis macam madu bila berbicara.setahun cukup buat aku kenal cara kau even tak banyak.kalau salah apa yg aku anggap pasal kau selama nie,maybe kau dah sorokkan diri kau yg sebenar dari aku.thanks kawan sebab tunjukkan siapa dia yg aku pernah kenal tu.aku pun tak sangka dia sanggup makan kawan sendiri.eh,tak silap si kawan nie kawan 1st kau time mula2 kau masuk hostel dulu kan?how could you!semoga kau bahagia dgn cara kau.sayonara!

:)en.awk,sekarang awk hati terbaik saya.^_^