Thursday, September 23, 2010

glamer?sikit tak heran

mood menaip dtg berbulan skali.line setaraf siput babi mmg susah nak teruskan cita2 jadik bloger sejati(perapu sejati lg sesuai perhaps).tunggu lah aku jadi tokeh genting highland nanti,goyang kaki dari pagi sampai malam duduk depan lappy menaip sepanjang hari.merapu meraban takde siapa yg paham nie bukan nak glamer ke hape.tp suka2 je.kadang2 rasa silly gila sebab baca balik sumtink yg even tak penting lansung!itu bermakna idea takde tp diperah jugak.gelak sorang2 depan lappy baca balik memori yg sometimes tak berapa patut diingat pun.n sumtink yg buat sakit hati.(entry yg menyakitkan hati selalu disimpan di draft sahaja),lepas tu try tahan darah2 yg menyirap disebabkan benda2 bodoh tu semua.owh,hari nie en.awak ke Arau,Perlis.kerja.tak charge mata,tp drive berjam.mmg cari pasal la en.awk.btw,take care syg.

2 comments:

saya_arief said...

menulis untuk suke2..tu yang lagi best..
:D

missLITTLE[hunny]B said...

yep2.lagipun bakat sumpah takde nak post entry yg hot lg meletop!