Wednesday, September 29, 2010

goyang yuk!

presentation yg memerlukan penggunaan
mic adalah salah satu kelemahan diri.malu
suara sumbang,pitching lari.lansung di afundi
keluar.tak mahu,tak mahu!tp tadi tiba2 rasa
seronok mengkong-ker mic.sampai boleh nyanyi
lagu dangdut lepas habis presentation.ha-ha

"seminggu sekali kau dtg padaku membawa cinta
yg suci..seminggu sekali ku dimanja-manja dan
disayang-sayang dirimu"

"aku sudah tidak percaya padamu lagi,lebih baik
engkau segera angkat kaki,aku benci,benci pada
dirimu..aku bosan,bosan,pada dirimu..aku sudah
tidak percaya padamu lagi...."

kalau salah,lantak lah.hal 15-14tahun lepas.
3-4 baris lirik,dah cukup terer lah tu..
teringat masa zaman ketinggian baru mencecah
100cm dulu.mama selalu menyanyi lagu dangdut di
dapur sambil memasak. sampai sekarang aku boleh ingat beberapa
lirik lagu dangdut.syok kot!mama menyanyi mesti wajib
menari, and for sure aku mangsa utama yg di ajak menyanyi
sekali.Mas Idayu,Lina Hangat,Amalina,Iwan.see!
aku tak tipu kan2.i still remember some of the singers.dorang
antara yang gila gempak lah dulu..oh,rindu pada mama.

:)sila simpan rahsia yg aku tgh meng-download lagu2 DANGDUTDANGDUTDANGDUT!tq

No comments: