Saturday, January 9, 2010

malasTPkenaRAJINrajinkanDIRI

mlm td aku meng On9 kan diri sampai x ingat dunia cuz dah lama gila aku x on9 pepuas camni.adalah sebab tertentu kenapa aku dah lama x on9..rindu kat ms and blog aku yg x brapa nak best ni.ntah ada yg jenguk ke x.thanks lah kat sesapa yg dah mencemar duli intai2 blog aku yg bodoh2 alang ni ek.ahaha..

pg ni roomate aku (kak nurul) kejut cuz nak kena kemas hostel.aku rase mcm baru tidur 5 minit je dah nak kena bgn!haish!malas gila cuti2 pun nak kena wat kerja2 cam 2.dah 2 senior yg baru blah pg tadi tinggalkan sampah membumbung!kepala hotak awak nak aku kemaskan sisa2 kumbahan korang 2!jangan harap lah ok!i repeat JANGAN HARAP!im not ur slave or maid okie syggg??then,roomate aku lg sorang (kak zila) msg lah senior kitorang 2..

kak zila : akak,kotak2 and sampah sarap yg berlambak kat luar 2,nak guna lg ke x?kalau xnak,kitorang TOLONG buang.(rasanya perkataan TOLONG 2 dah cukup menggambarkan perlian right?)

senior kitorang : ok....

pergh!!ade perasaan ke x??mak aih punya senang reply mcm 2!at least say sorry or paling koman pun say THANKS lah kan.wah2...kitorang pun dgn rela hatinya campaklah balik semua sampah sarap yg dah bertahun x berbuang 2 ke dalam bilik diorang balik.hamek ko!pandai2lah senior akan dtg ni mengemas ek!

kitorang start mengemas dr pkul 11.30pg smpai lah pkul 2.30 ptg.mau patah pinggang aku bebz!at last bersih wey rumah kitorang 2...mcm dlm iklan ajax fabuloso lg.ade bling2 kat lantai.agaga..ok,penipuan berlaku buat sementara waktu di sini.then,kitorang melantak maggie beramai2 cuz kebuluran after cleaning our BELOVED hostel.huh!!

-THE END-

No comments: