Wednesday, June 18, 2014

Enam CPUV Dari Nuffnang

Assalamualaikum. Waa.. First time buat entry pasal CPUV. Almaklumlah, selepas 5tahun blog hidup baru first tme dapat CPUV dari Nuffnang lebih dari satu dalam satu masa. Alhamdulillah. Tapi jangan lah ingat aku ni masyuk sangat dapat CPUV ni. Don't worry, aku takkan kaburkan jumlah CPUV aku ok. Aku tau ramai yang teringin sangat nak tengok jumlah earning CPUV orang lain everytime dia update entry pasal CPUV ni kan. Tapi mostly blogger akan kaburkan maybe untuk elakkan riak, or malu sebab earning ciput. Tapi aku kasi can orang tengok CPUV seciput aku ni k. Hahah. Buat masa sekarang CPUV aku yang sedang on going adalah iklan Ikea Children , Whis
per Mesh & Cotton, Petronas Primex 95, Tune Talk, Huawei Ascend P7, dan U-Mobile.



Cukup besar tak untuk tengok earning seciput aku? Keh..keh..



Korang-korang kalau rajin dan baik hati untuk menderma ke tabung masjid aku, sila-sila lah klik iklan-iklan di bawah ini yang bertebaran sekeliling blog aku. Nanti jangan lupa mention kat shoutbox aku yang korang dah klik. InshaaAllah nanti aku terbang ke blog korang untuk membalas jasa ok. Thanks Nuffnang sebab bagi CPUV ni semua. U i love! :*


























Ringan-ringankanlah tangan untuk klik kalau ternampak k. Terima kasih! :D


7 comments:

Fuza Musa said...

Alhamdulillah...murah rezki

Nanie Dean said...

Untunglah... semoga CPUV terus berlari2 di blog ni... done klik2 apa yang patut!

MAT NOR said...

Alhamdulillah & tahniah, murah rezeki

Ika Chenta said...

waaa.. bestnye.. done mengklik.. :)

Marou Apple Hijau said...

wah tahniah. murah rezeki

Wishy Haunted said...

Saya tak pernah dapat cpuv..bagi la tips sikit

Sani Sini Sana said...

Tahniah Sis, memang best kalau tiap-tiap bulan dapat ..:-)