Sunday, September 23, 2012

Tolong Sign Petition Ini Untuk Hentikan Kekejaman Terhadap Haiwan!!

Assalamualaikum. Pagi ni aku ronda-ronda facebook ternampak satu post mengenai kekejaman yang dilakukan sains terhadap seekor kucing. Kenapa sains perlukan penyeksaan terhadap haiwan? Mentang-mentang haiwan ni tak boleh bercakap, express feeling diorang dengan baik, tapi diorang tetap ada perasaan. Tetap ada rasa sakit, sedih, gembira dan sayang. Malahan perasaan diorang lebih tulus daripada manusia keji. Perkara ni bukanlah berlaku di Malaysia. Tapi sebagai pencinta haiwan, tolong sangat-sangat sumbangkan jasa anda untuk hentikan kekejaman ni.


Screen shot di bawah ni adalah dari page petition berkenaan.




Tolong sebarkan dan sign petition ini. Jasa anda amat dihargai. Kalau anda mempunyai perasaan belas kasihan, tolong sign petition ini. Setakat ini 8196 tandatangan lagi diperlukan. Ada video ditunjukkan dalam page berkenaan sebagai bukti. Petition ini boleh di TANDATANGAN DI SINI.

*Semua pelaku kekejaman terhadap haiwan tak layak hidup di muka bumi!! Minta Tuhan bagi balasan pada kau secepat mungkin. Amin~ Hnnff..hnnff..berapi!!!

17 comments:

Nur Sabrinaa said...

Ya'Allah kenapa kejam sangat. Sakit tuu !

shizansyafik said...

mcm dah takde ekspremine lain dah nak wat

NurAisyah said...

Ya Allah, kesiannya kat kucing tu. Asal la mereka t'lalu kejam -.-'

Sarah Hernyzar said...

ya Allah. sedihnya. kejamnya dorang ni. mashaAllah.

unsecretostory said...

How dare them . Kesiannya si comel tue !

Azirah Jaini said...

bantah sekeras-kerasnya. kang saya berjaya nanti, pelaku2 tu lah saya saya experiment-kan. ish :(

eenie minniey said...

kejam ! dah sign

C'Jai said...

Ya Allah....tak boleh la akak tengok gambar2 cam ni... Tak layak hidup sebagai manusia..
Zalim..zalim...zalim...

Dah la Kitty akak keluar pagi tadi sampai mlm ni tak balik2 lagi..hadoooooiiii...

Wilma said...

Kejamnya...
Sakit hati betul tengok dorang buat kucing tu macam tu...
Dah sign...
Harap makin ramai yang sign petition tu...

miss fluffy said...

ini kejam....:(
salah apa binatang tuh smp nk bereksperimen..mmg heartless manusia cenggini...marah!!

Sanji Ngatmi said...

memang dalam list nak kena timpa bala ..

ku-cit said...

ini tidak adil...

Nuyu Izzachi Ne said...

kejamnye.....!! nape dia buat macamtu kat haiwan yang tersgt cmel n manja..

Ahmad Yazid said...

#follow 1139 sukses cik..
di tunggu follback'a..
visit : http://system70mb.blogspot.com

Ahmad Yazid said...

#follow 1139 sukses cik..
please follback..

visit : http://system70mb.blogspot.com

cIk cUmIe said...

kesiannyee.. :(

Anonymous said...

Biar la knape kalo twk buat cam tu kita tak kan tahu jawapannya