Thursday, May 24, 2012

Pretend Like Nothing's Happened

it's 5.06 in the morning. thank you nescafe!
i don't know how to start. should i act like nothing's happened?
i know,it's not a big deal. but it's BIG as i'm in red flag zone now!
i call you @ 3.00 am only to make me feel better. but otherwise things make me feel worst!
why abe weyyy..why?


i don't mind at all that your i-phone is with your bro.
tapi kenapa tak delete semua silly conversation dalam note phone tu sayangggg???
all the stupid stuffs that i wrote when we were far away.it's only for you! bukan untuk tatapan umum..faham??!!!


arghh! hidup tak tenang. tibatiba rasa menyesal ada hobi mengumpul sweet note untuk yang tersayang KONON! and i found out that phone ada kat tangan someone else. harapharap tu bukan phone awak.if ye,nak jalan tutup muka sepuluh tahun berturut2..:'( how could youuu!!


yes,i'm complicated. girls are complicated! sebab lelaki tak pernah ambik kisah how their girl care about small silly things that happened! seriously nak merajuk sangat sekarang! :'( geram!! awak tahu dr.jekyll and mr.hyde pun tak se-seram amukan aku!ppppfffttttt~


BENCI!!!! JANGAN SERABUTKAN KEPALA OTAK AKU BOLEH??!!! gth baby.