Monday, May 21, 2012

2tahun 1bulan.


19th May 2012. Genap 2tahun 1bulan.hoyeah!!
Terlambat lagi kali nie. Aii bizi k. BIZI!
btw status ini dipost sewaktu berada di sebelah encik tunang.cewah.
via mobile si encik tunang jugak.gelabah lah mengaku tunang.
eh,ustaz cakap kalau kita cakap yes i do bila si bakal suami tanya kita nak tak kawen dengan dia means kita otomatik jdi tunangan orang kan?



haa,aii dah cakap yes i do n dah dapat cincin pun.so aii tunang orang lah kan.encik2 lain tak boleh masuk meminang dah tau.*eh suka hati aii lah nak perasan pun! ada aku kesah??


bukanlah nak percaya 100% kat research ni. tapi terasa lapang pulak hati kite ni,bila terbaca trivia mcm ni.
sebab honestly bukan senang nak sampai sejauh ni. berapa banyak "ni" daa..
tabik kat korang2 yang berjaya protect relationship korang bertahun2,sampai ke jinjang pelamin,ke anak cucu,ke akhir hayat.doakan aii jugak k.aminnn~



No comments: