Wednesday, December 29, 2010

stalking here and there.owh please stop it!

maap lah,entry nie penuh dgn pertanyaan,persoalan,tanda tanya,dan soalan.so,im going to start with this!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

yes!stalker terhebat!
korang2,pernah tak korang stalk org yg korang benci sgt2??
pernah tak korang stalk org yg gaduh dgn korang??
pernah tak korang stalk org yg korang minat??
&&&
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
penah tak korang stalk org yg pernah korang syg tp org tu dah tak syg korang??
lg2 awek or balak org yg korang pernah syg tu??
pernah tak korang nak menangis bila tgk diorang happy??
lg2 bila status2 diorang yg berbunga utk each other tu??
pernah tak korang happy gila bila tgk org tu dah break dgn couple dia??
lg2 bila status2 org tu dah keluar ayat2 sedih je??
pernah tak korang teringat balik semua kenangan dgn org tu bila tgk semua picture2 dia??
pernah korang teringat org tu balik bila pergi certain2 tempat yg korang pernah pergi dgn dia??
pernah tak korang??pernah taakkkkkkk????????????????


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kalau korang seorang manusia yg normal,tlg lah cakap pernah..
sebab aku taknak jadik org yg tak normal!!wuuu~~~

No comments: