Tuesday, March 2, 2010

aku GILAKAN dia!!!^_^

ok,aku memang tak berapa minat tgk filem melayu.tp sebab agak boring semalam,aku pun transfer lah ke laptop aku cerita"PISAU CUKUR" from kawan aku..hari ni baru ada chance nak tgk cerita tu.biasa je kot story nya.BUT!apa yg agak luar biasa,aku attracted kat sorang actor cerita ni.damn CUTE aku cakap!!!!ye,may be aku agak ketinggalan zaman,tp aku nak jugak bagi tau yg serious aku gila kat dia!!!SHAHREDZA MINHAT!!owh...hes so CUTEcuteCUTE & CUTE!!!sorry syg sebab terlambat nampak you...but now,im fall in love with you!!no matter what,i dont care,nak cakap taste aku entah apa2 pun aku tak kisah,you tetap CUTE kat mata i!hee..untuk yg kesekian kali nya..KAU bikin aku CAIR!!you got that style syg..^_^

:)boys pakai BRACES sgtsgt comel kan???KATAKAN YA SAHAJA!!!

4 comments:

LARA said...

wooohhh...camtu boleh ckp kat amin hunny ckp dia comel lahh! wohooo! ;)

missLITTLE[hunny]B said...

omg..omoz terlupa pasal dia.ahaha...tp serious,minat boys yg pakai braces ++ spek!cute habis.......^_^

wawan said...

beliau sememangnya adalah chOmel!
saya tgk pisau cukur 2x sebab dia ok?
hehehe

missLITTLE[hunny]B said...

tau xper!sgt comel....^_^